Voor onze AdWordsklanten hebben we een speciaal programma waarmee u extra voordeel behaalt op ons al scherp geprijsde payment plans. Door het plaatsen van een van onze badges op de landingspagina van uw AdWords campagne ontvangt u een korting van 15%. En dat is niet eenmaal, dat is iedere maand.

Wat moet u doen

Om in aanmerking te komen voor de korting plaatst u op de landingspagina van uw adwordscampagne een van onze onderstaande badges. U knipt de code die achter de badge van uw keuze staat en plakt deze in de code (html) van uw website. Op de plak waar u de code heeft geplaatst verschijnt dan de door u gekozen badge. Als mensen op deze badge klikken worden ze doorverwezen naar de Instantmarketeer.nl pagina.

<a href="http://www.instantmarketeer.nl" title="Adwords SEA optimalisatie door Instantmarketeer.nl"><img src="http://www.instantmarketeer.nl/images/instantmarketeer/badge1.png" width="103" height="33" border="0" alt="Adword traffic optimized by Instantmarketeer.nl" /></a>
<a href="http://www.instantmarketeer.nl" title="Adwords SEA optimalisatie door Instantmarketeer.nl"><img src="http://www.instantmarketeer.nl/images/instantmarketeer/badge2.png" width="103" height="33" border="0" alt="Adword traffic optimized by Instantmarketeer.nl" /></a>

Waarom krijgt u hiervoor korting?

Dat is heel simpel, door het plaatsen van onze badge maakt u een klein beetje reclame voor onze dienstverlening en de link vanaf uw website levert ons extra bezoekers op en helpt ons bij onze vindbaarheid in Google. Zo profiteren we allebei.